Assalamualaikum...

Blog ni hanyalah mengenai rentetan hidup, luahan hati dan tempat curahan segala idea dan pendapat penulis.

Blog ini juga ada menggunakan perkataan aku sebagai penulis yang mana mungkin kasar dan tak mesra bunyinya. Sorry not sorry, this is my style.

Aman tanpa perang,
Ammanda Elydia.


Wednesday, 8 February 2012

Melangkah satu peringkat!

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, akhirnya dapat kerja. Rasa macam tak percaya berjaya dapata kerja sebab aku ni seorang anak yang sangat manja dan malas. Wawawa!

Kena pula aku ni jenis yang tak pandai nak bersosial, so barita mendapat kerja ni adalah berita yang harus digembar-gemburkan ya. ;)

Okey, aku dapat kerja di Pusat Pakaian Hari-Hari. Esok, 9 Feb 2012, dah boleh mula kerja. Awesome!

By tomorrow, aku dah mela training. I will be a very busy girl in this town. *poyo! :3

Key off. Good night peeps!

No comments:

Post a Comment